Mød Bjarne Mattila og Othman Amin

Hos TELE IT er vi glade for at kunne byde velkommen til to nye ansigter i vores virksomhed.

Pr. 1. august er både Bjarne Mattila samt Othman Amin begyndt i vores IT-sikkerhedsafdeling, hvor de skal arbejde målrettet med TELE ITs IT-sikkerhedsløsninger hos nye såvel som eksisterende kunder.

Bjarne Mattila har mere end 30 års erhvervserfaring i arbejdet med IT, og har bl.a. en fortid som global IT-chef i Dancake, Locations Manager i General Electric, Country Manager i CDC Software og Director of Operations i Aptean. Senest har Bjarne arbejdet som freelance konsulent, hvor han har rådgivet en række danske virksomheder indenfor Risk Management, Strategi-udvikling og implementering, Procesoptimering, ledelse m.m.

I forbindelse med denne præsentation spurgte vi Bjarne, hvordan han ser sig selv ift. IT-sikkerhed. Her svarede Bjarne, at han ser sig selv som ”a man on a mission” – i kamp mod hackerne. Bjarne ønsker at være med til at gøre en forskel for danske virksomheder i bekæmpelsen af den stigende IT-kriminalitet, der pt. foregår.

Velkommen til dig, Bjarne – vi leverer gerne våben til din kamp mod hackerne 🙂

Bjarne Mattila

Othman Amin starter i et 6-måneders praktikforløb hos TELE IT. Othman er uddannet IT-teknolog og er nu i gang med en 1,5-årig overbygning indenfor IT-sikkerhed, hvori der indgår en praktikperiode. Den er vi glade for at Othman vil bruge hos TELE IT.

Othman kan bidrage til TELE IT med den seneste, teoretiske viden indenfor IT-sikkerhed – det er han allerede godt i gang med – og omvendt kan vi hos TELE IT give Othman nogle erfaringer i den virkelige IT-sikkerhedsverden, sådan som den foregår ude hos vores kunder. Othman er netop nu i gang med at gennemgå en Sophos-certificering.

Stort velkommen til dig også, Othman, det er super godt at have dig ombord.