Cookie- og persondatapolitik

Denne politik for cookies og beskyttelse af persondata gælder den måde, hvorpå Tele IT Communication ApS indsamler, bruger, vedligeholder og afslører information, der er indsamlet fra brugere. Tele IT Communication ApS er ansvarlig for behandling af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med den gældende danske og europæiske persondata- og markedsføringslovgivning.

 

Personlige data

Tele IT Communication ApS kan indsamle persondata fra kunder, når disse indhenter et tilbud, afgiver en ordre, tilmelder sig nyhedsbrevet, deltager i en konkurrence eller kampagne eller udfylder en formular. Brugere kan blive bedt om, i det omfang det er passende, at opgive deres navn, e-mailadresse, telefonnummer, fysiske adresse og postnummer og land. Derudover vil Tele IT Communication ApS, når der bruges cookies, registrere din IP-adresse. Der findes flere oplysninger om brugen af cookies nedenfor.

Disse oplysninger opbevares i platformen Hubspot samt, ved tilmelding til at modtage nyhedsbrev, i mailplatformen Mailchimp som anvendes til afsendelse af nyhedsbrevet.

Da Hubspot og MailChimp er baseret i USA eksporteres dine personoplysninger, samt oplysninger vi genererer omkring din brug af vores nyhedsbreve, til dette tredjeland. Der er lavet en særlig aftale med USA kaldet ”Privacy Shield”. Under denne aftale kan EU-virksomheder og organisationer videregive personoplysninger til et amerikansk selskab, såfremt dette er godkendt under Privacy Shield-ordningen. Hubspot og Mailchimp er godkendt under Privacy-Shield og lever op til de krav stipuleret deri.

Såvel vi som Hubspot og MailChimp har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen. Der er indgået en Data Processing Agreement imellem Hubspot og Tele IT Communication samt mellem Mailchimp og Tele IT Communication. Du kan læse mere om Hubspot og Mailchimps håndtering af dine data i deres Privacy Policy – Hubspots Privacy Policy og Mailchimps Privacy Policy.

 

Formål med behandling af persondata

Dine persondata kan bruges til afgivning af tilbud og registrering af ordre, til kommunikation om indgåede eller afslåede aftaler, til kundeservice og andre serviceydelser, til at sende nyhedsbreve, som du er tilmeldt, samt til kundestatistik. Derudover kan information blive brugt til at køre en kampagne, konkurrence og/eller andre markedsføringsformål. Tele IT Communication ApS kan også bruge denne information til teknisk og funktionel administration samt forbedring af vores websteder.

Medmindre data stadig er i anvendelse (f.eks. i form af et vedblivende kundeforhold) vil de blive slettet efter 6 måneder.

 

Hvis du ansøger om et job hos os

Når du søger job hos os vil du, i det omfang det er passende, blive bedt om at videregive kontaktoplysninger (adresse, mailadresse, telefonnummer o.li.) samt oplysninger om tidligere ansættelser og eventuelle referencer til disse. Disse data indsamles for at kunne foretage den bedst mulige ansættelse. Dataene vil kun blive delt med relevante medarbejdere internt i virksomheden. Hvis du ansættes vil de også blive delt med forsikrings- og lønselskab. Hvis du ikke ansættes slettes dine data senest 4 måneder efter stillingen er besat, medmindre der foreligger udtrykkeligt samtykke fra din side om, at vi må gemme dataene til en eventuel anden ansættelse.

 

Nyhedsbreve

Tele IT Communication ApS kan sende nyhedsbreve til brugere, der har tilmeldt sig dette. Nyhedsbreve kan indeholde virksomhedsnyheder, cases, tilbud på produkter eller serviceydelser fra Tele IT Communication ApS. Hvis du på noget tidspunkt ønsker at afmelde fremtidige e-mails, kan du gøre dette ved at klikke på teksten “Unsubscribe” i nyhedsbrevet. Du kan også afmelde ved at sende en e-mail til info@teleit.dk, og så afmelder vi dig manuelt.

 

Cookies og lignende teknikker

Udover ovennævnte kan vi bruge cookies eller lignende teknikker, når brugere interagerer med vores hjemmeside. Cookies er små mængder information, der lagres på din enhed, når du besøger hjemmesiden. Vær opmærksom på, at du muligvis ikke vil få fuldt udbytte af hjemmesiden, hvis du ikke accepterer brugen af cookies.

 

Webstederne bruger følgende cookies:

Funktionelle cookies

Disse cookies lagrer muligvis dit browsernavn, typen af computer og teknisk information om dine måder at oprette forbindelse til vores hjemmeside på som f.eks. operativsystemet og de anvendte internetudbydere samt anden lignende information. Denne information bruges til teknisk at lette navigationen og brugen af webstederne.

 

Analytiske cookies

Vores hjemmeside bruger også analytiske cookies, der placeres af Google Analytics. Disse bruges til at måle antallet af besøg og hvilke dele af hjemmesiden, der er de mest populære blandt brugere. Denne information bruges til at yde samlet og statistisk information om brugen af vores hjemmeside og til at forbedre indholdet på vores hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen. Vores hjemmeside bruger yderligere analytiske cookies til at måle, hvordan du har fundet vores side, for at kunne måle effektiviteten af e-mailkampagner, nyhedsbreve mv.

 

Annonceringscookies via Facebook og tredjepartswebsteder

Vores hjemmeside bruger yderligere cookies til at vise personlige nyhedsopdateringer og reklamer baseret på din webstedsnavigering og tidligere købsadfærd. Dette gælder også når du besøger Facebook eller andre tredjepartswebsteder. Tele IT Communication ApS politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger gælder ikke brugen af sådanne websteder. Vi anbefaler, at du kontrollerer sådanne websteders gældende politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger, hvis du har brug for yderligere oplysninger.

 

Cookies på de sociale medier

Du deler muligvis dele af vores hjemmeside på de sociale medier som Twitter, Facebook eller LinkedIn. Disse sociale medier bruger cookies for at gøre dig i stand til at dele. Tele IT Communication ApS politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger gælder ikke brugen af sådanne websteder. Der henvises til de relevante sociale mediers erklæringer om beskyttelse af personlige oplysninger for information om deres brug af disse cookies (Facebook/Twitter/LinkedIn).

 

Slet cookies

Cookies gemmer ikke information som din e-mailadresse eller dit telefonnummer, men behandler generelt din IP-adresse. Hvis du ikke vil have cookies lagret på din computer eller vil fjerne cookies, der allerede er lagret, kan du gøre dette via indstillingsskærmen i dine browserindstillinger. Justeringen af disse indstillinger er forskellige fra browser til browser. På webstedet “All about cookies” (Alt om cookies) forklares det tydeligt (på engelsk), hvordan du gør dette. Vær opmærksom på, at når de lagrede cookies fjernes, er hjemmesiden ikke længere fuldt tilgængelig, uden at du igen accepterer cookies.

 

Deling af dine personlige data

Vi deler ikke dine oplysninger med andre uden dit udtrykkelige samtykke. Dette kan være aktuelt i forbindelse med delleveringer fra samarbejdspartnere. Ellers deler eller sælger vi ikke persondata til andre.

 

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig

Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig

Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.

Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

 

Klageinstans

Du har mulighed for klager over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk

 

Ændringer af denne politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Tele IT Communication ApS kan efter eget skøn til hver en tid opdatere denne politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger. Dette gøres altid indenfor rammerne af gældende dansk og europæisk lovgivning på området.

Har du spørgsmål eller kommentarer angående Tele IT Communication ApS behandling af persondata, er du velkommen til at kontakte os på info@teleit.dk