Velkommen til TELE IT

Tak fordi du interesserer dig for TELE IT.

Hos TELE IT er du altid velkommen. Har du et spørgsmål eller en anden udfordring, så giver vi dig gerne et godt råd med på vejen. Du er også altid velkommen til at kigge forbi et af vores kontorer i Skanderborg, Odense og Hillerød til lidt uformel sparring, hvis det er det, du har brug for.

Døren er åben og kaffen varm - og vi elsker at tale om IT og tele - så hold dig ikke tilbage.

Lidt længere nede på denne side kan du få et dybere indblik i vores kompetencer indenfor tele, IT-sikkerhed og netværk, som vi har arbejdet professionelt med siden virksomheden blev grundlagt i 2002.

Det håber jeg, at du vil læse med interesse.

Bedste hilsner,
Henrik Overgaard
CEO, TELE IT

Et lille udvalg af kunder

Vores målgruppe, tilgang og styrke

Hos TELE IT er vi meget ærekære omkring vores løsninger, og vi stiller os ikke tilfredse, før løsningen fungerer perfekt for kunden. Derfor består vores kundefortefølje også af mange langvarige kundeforhold. Vi tror på, at kvalitetsløsninger, et nært samarbejde, og ikke mindst, en sublim supportfunktion, hvor vi altid er der for vores kunder, giver de bedste resultater. For os og for vores kunder.

Vi har specialiseret os indenfor 3 forretningsområder:
- IT-Sikkerhed
- Netværk og WiFi
- IT-Kommunikation (contact center og unified communications)

Hvordan gør vi en forskel for vores kunder?

Indenfor IT-Kommunikation leverer vi multi-contact løsninger for inbound og outbound, tele, email, chat, social media, og ofte integrerer vi vores løsninger med virksomhedens øvrige forretningsapplikationer. Dette er grundlaget for at VORES kunder kan yde professionel kundeservice og være tilgængelige over for deres kunder.

Og indenfor Sikkerhed og Netværk gør vi den største forskel, når vi laver løsninger, som ændrer vores kunders måder at arbejde på. Når vi gør IT-Sikkerhed så lækkert og enkelt at arbejde med, at vores kunder ikke længere behøver at outsource deres IT-afdeling, så er vi lykkedes med opgaven.

På samme måde er det når vi laver WiFi, der performer så godt, så kunden får fuldstændig ro i maven veldvidene, at "det kører bare", og når vi laver så kompetente datanetværk, at det uden problemer kan håndtere alle enheder, der kobles derpå, og tilmed på en intelligent måde med systematisk dataopsamling.

Vi har det godt - også sammen med vores kunder

I TELE IT er det vigtigt at have det godt. Som medarbejder, som kunde og som samarbejdspartner.

Vi er uformelle, nede på jorden og fokuserede på at der skal være en imødekommende og positiv stemning på kontoret og i vores dialog med kunder og omverdenen. Vi forsøger at sige tingene som de er og er altid konstruktive i vores tilgang.

Derudover sætter vi en stor ære i at tingene er i orden (som en af vores kunder udtalte det). Vi har en høj grad af faglig stolthed, så vi kan ganske enkelt ikke acceptere, at en løsning ikke fungerer 100%. Vi vægter det nære samarbejde med vores kunder.

Altsammen fordi vi godt ved, at det er med til at give os en meningsfyldt hverdag, at vi har et dybt kendskab til vores kunder og deres forretninger, og at de er glade og tilfredse.

Skal vi tage en snak?

Har du et spørgsmål eller behov for hjælp til at komme videre med dit projekt? Vi tager meget gerne en uforpligtende snak. Udfyld blot formularen, så ringer vi dig op snarest muligt.