Baggrund Group 88 casen

Info: Group 88 forhandler luksusbrands såsom Gucci, Burberry og Mulberry og har selv fysiske butikker i de Nordiske hovedstæder og i Kastrup Lufthavn.

Behov:

  • Group 88 havde behov for telefoni i deres butikker og henvendte sig derfor til TELE IT
  • I de indledende samtaler blev det klart, at de også havde behov for en løsning til deres IT-Sikkerhed
  • Sidenhen har vi tilkoblet WiFi i Group 88s butikker

Løsning:

  • Sophos Firewall og netværk
  • Hosted tele-løsning til hovedkontoret samt alle nordiske butikker

Resultat: Et velfungerende IT-setup der kræver minimale ressourcer fra Group 88.

Vi stiller spørgsmålene, Marius Møller giver svarene.

TELE IT: Hvad er din rolle i Group 88?

Marius: Jeg er partner i Group 88 og har titel som COO. Heri har jeg blandt andet ansvaret for den del af IT, der er kommunikations- og sikkerhedsrelateret.

TELE IT: Hvad betyder IT-Sikkerhed for Group 88?

Marius: IT-Sikkerhed for mig, er bare noget, jeg ikke skal lægge mærke til. Så længe vi ikke har nogle issues med det og det bare kører, og vi ikke er bebyrdet med opgaver, som vi skal bruge ressourcer på, så er det som det skal være.

TELE IT: Hvordan oplever du samarbejdet med TELE IT?

Marius: Samarbejdet med TELE IT er godt. Som ansvarlig for IT – men med begrænset erfaring – har jeg oplevet TELE IT som værende meget fleksibel og god til at hjælpe, hvilket har været sindssygt positivt.

Og der er altid mulighed for at komme i kontakt med jer. Hvis Søren ikke lige er der, så er der andre til at tage over. I virkeligheden har vi jo ikke de helt store udfordringer med jeres systemer, kun ”dagligdagsproblemer” såsom brugerfejl eller små-ting ude i butikkerne. Der synes jeg I er gode til håndtere det på en hurtig og fleksibel måde, enten ved at komme ud i butikken ordne det, eller at gøre det over telefonen.

I står godt på mål for de ting I leverer. Selv da garantien var udløbet på en af vores telefoner, som gik i stykker, så tog I ansvaret for den – uden beregning.

Den løsning, der bliver forelagt mig, er den, der er behov for lige her og nu. Det er ikke sådan noget med, at vi skal op og købe noget, der er større eller lignende…Dét giver tillid.

TELE IT: Hvordan vil du vurdere fagligheden hos TELE IT?

Marius: Fagligheden hos TELE IT vurderer jeg til at være sindssyg god. Jeg lytter meget til, og stoler meget på Søren og TELE IT som samarbejdspartner. Vi bruger jo også TELE IT, når vi åbner en ny forretning til at rådgive os til selve opstillingen og IT-infrastrukturen, og der oplever vi også, at det der foreslås, kun er det nødvendige i forhold til opgaven. Dermed undgår vi, at der laves unødige investeringer før der er behov for det.

Vi siger tak til Marius, fordi han havde lyst til at fortælle om vores samarbejde.
Har du spørgsmål til casen, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Har du spørgsmål eller behov for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til din IT-Sikkerhed, så tøv ikke med at kontakte os.

Ring på 7023 0373 eller send en besked herunder. Vi hjælper dig gerne – og gode råd er gratis.