Vil du arbejde med IT-tekniske udfordringer i en mindre virksomhed der har fokus på arbejdsmiljø, kompetencer og menneskelige værdier, så vil vi rigtigt gerne høre fra dig – jo før jo bedre.

Hos TELE IT søger vi lige nu 2-3 nye kolleger, der ønsker at arbejde med support, rådgivning og implementering, og som motiveres af at mestre professionelle IT-løsninger inden for IT-sikkerhed og netværk.

Dygtige kolleger og en jordnær ledelsesstruktur.
Som IT-konsulent/tekniker bliver du en vigtig del af teamet, hvor du sammen med erfarne og dygtige kolleger får et medansvar for, at vi kan levere sikre, brugervenlige og værdiskabende løsninger til både eksisterende og nye kunder.  Vi passer godt på kunderne og er stolte af vores lange og gode kundeforhold.

Engagement, nyeste teknologier og lysten til at lære.
Vi har tætte partnerskaber med henholdsvis Sophos og Extreme Networks. Det er ikke et krav, at du har forudgående produkt- og leverandørkendskab, da det vi især leder efter, er medarbejdere med stort engagement og nysgerrighed, som brænder for at tilegne sig ny viden og som er passionerede for at arbejde med de nyeste teknologier.

Du kommer primært til at arbejde med support, rådgivning og implementering af:

 • NextGen Firewall
 • Endpoint og Server Protection
 • XDR og NDR
 • Managed detection og Response
 • E-mail Protection
 • Zero trust network access.
 • Cloud managed networking, Switching og Wireless
 • Network analytics og Network Access Controlle.
 • Network arkitektur og design.

Fokus på trivsel og faglighed
Hos TELE IT får du rig mulighed for at styrke din personlige udvikling, og vi har fokus på løbende at vedligeholde vores viden om de løsninger, som vi arbejder med. Vores kunder er typisk en mellemstore virksomhed, med egen IT-afdeling, som har brug for adgang til support og specialistviden. Som medarbejder hos TELE IT har vi ledelse i øjenhøjde samt fokus på en sund drift af virksomheden, og i høj grad respekt for de menneskelige værdier og behovet for fleksibilitet.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har flere års teknisk IT-erfaring i bagagen og måske en grundlæggende IT-uddannelse som datateknikker, IT-teknolog, datalog eller datamatiker. Det kan også være, at du har fået din erfaring gennem en stærk interesse for IT, eller via dine tidligere stillinger og måske en række efteruddannelser.

Derudover er det en fordel hvis:

 • Du er serviceminded og motiveres af at styrke din faglighed
 • Du tager ansvar og formår at holde overblik over dine projekter
 • Du trives med struktur og en arbejdskultur, hvor vi kan tage over for hinanden
 • Du værdsætter engagerede kolleger og et trygt arbejdsmiljø i rolige omgivelser
 • Du kender dine begrænsninger og har ikke svært ved at bede om hjælp

Som menneske har du en positiv indstilling til kolleger og kunder samt de udfordringer, du bliver stillet overfor, uanset om det er nye eller standardopgaver. Du har positive erfaringer med at indgå i et team, og du forstår værdien af at samarbejde, ligesom din naturlige nysgerrighed hjælper dig med at løse opgaver og holde dig opdateret omkring nye og eksisterende teknologier inden for dit fokusområde.

Vi tilbyder
Du bliver ansat i vores afdeling i Skanderborg i en fuldtidsstilling med fast månedsløn alt efter dine kompetencer og erfaring, inkl. pension og sundhedsforsikring. Arbejde ud over de 37 timer om ugen afspadseres. Herudover får du PC, mobiltelefon, Internet og testudstyr stillet til rådighed, og så bliver du selvfølgelig også en del af vores hyggelige sociale arrangementer.

Hos TELE IT ser vi os som ligeværdige, og vi omgås hinanden med respekt og rummelighed. Det er vigtigt for os, at alle føler sige inkluderet uanset etnicitet, religion, politisk overbevisning mv. og vi forsøger altid at passe godt på hinanden, fordi tryghed skaber motiverede medarbejdere.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Hvis du er interesseret i at høre mere omkring stillingen, er du hjertelig velkommen til at kontakte Henrik Overgaard på telefon +45 8747 8731 eller hgo@teleit.dk, men du må selvfølgelig også bare sende din ansøgning samt CV til samme e-mail adresse. Vi indkalder løbende til samtaler.

TELE IT er en mindre, men sund og specialiseret IT-virksomhed med mere end 20 års erfaring, vi lever af at understøtte driftsstabile og sikre løsninger, som kan skabe værdi for vores kunder. Vi har afdelinger i Skanderborg, Odense og Hillerød og vores kunder er primært danske virksomheder, flere med udenlandske afdelinger. Indenfor de næste 2-4 år forventer vi en væsentligt øget omsætning i forretningsområderne, IT-sikkerhed og netværk og har derfor brug for stærke kompetencer.